Training Keuzes maken

10 december 2021

Twijfel je vaak? Vind jij het moeilijk om keuzes maken? In deze training leer je hoe je keuzes kan maken die bij je passen.

Lees verder

Laag zelfbeeld

6 juli 2021

Heb jij ook een laag zelfbeeld? Weet dan dat je echt niet de enige bent. Een coach kan je hiermee helpen. zodat je meer zelfvertrouwen krijgt en beter in je vel gaat zitten.

Lees verder

Angst of nieuwsgierigheid?

6 oktober 2020

De studenten en young professionals die ik spreek in mijn coachpraktijk, laten zich vaak leiden door ‘angst’ in plaats van door hun nieuwsgierigheid en hun behoeften.

Lees verder

Prestatiedruk bij starters en young professionals

18 mei 2020

Ben jij een starter op de arbeidsmarkt of een young professional? En heb jij last van prestatiedruk? Lees hier enkele tips.

Lees verder

Door coaching makkelijker keuzes maken en meer energie

28 april 2020

Coaching bij 27°Coaching in Breda kan je helpen makkelijker keuzes te maken, meer energie te krijgen, weerbaarder te worden en je doel bereiken.

Lees verder

Tips om te stoppen met piekeren

17 april 2020

Piekeren, we doen het allemaal wel eens. Maar soms wordt het teveel. 3 tips hoe je kan stoppen met piekeren.

Lees verder

Niet goed in je vel door onzekerheid of stress? Coaching helpt!

20 februari 2020

Veel tieners, studiekiezers, studenten en jongvolwassenen zitten niet goed in hun vel. Met 27°Coaching ontdek je in 5 gesprekken wie je bent en wat je nodig hebt om het leven te leiden dat bij jou past.

Lees verder

Past jouw baan bij jouw persoonlijke drijfveren?

4 februari 2020

Soms voel je je ongelukkig in je werk en weet je niet precies waarom. Past jouw baan bij jouw drijfveren? Zo niet, dan kan je uit balans raken.

Lees verder

Een studie kiezen, hoe doe je dat?

20 januari 2020

Doet jouw puber dit ook? Na een lange dag op school, is hij eindelijk thuis. ‘Zo, nu even rust’ denkt ie en ploft op de bank. Hij pakt zijn telefoon en verdwijnt in een andere wereld. Maar jij als ouder ziet liever een actieve houding bij je kind. Hij moet nog een studie kiezen. Dus roep je naar de bank ‘heb je je al ingeschreven voor open dagen?’. Je hoort een zucht. Gevolgd door een gemurmel dat lijkt op ‘doe ik straks’. Enigszins moedeloos loop je weg. Je vraagt je af wat je toch moet doen om je kind te motiveren, zodat het zich gaat verdiepen in een vervolgopleiding.

Lees verder

“Mijn ouders gaan scheiden”, zei ik lachend

14 januari 2020

Ik was 16 jaar en mijn ouders vertelden dat ze gingen scheiden. “Je vader heeft een vriendin”, zei mijn moeder op een dag toen ik uit school kwam. “Wat?? Wat bedoel je?” dacht ik. Ik begreep er niks van en was in de war. Maar dat zei ik niet.

Lees verder

Contact

Ben je benieuwd wat ik voor jou of jouw kind kan betekenen?
Praten helpt! Je bent van harte welkom!

+31 6 39 22 88 30
frederiek@27gradencoaching.nl