Terug naar blogoverzicht

Niet goed in je vel door onzekerheid of stress? Coaching helpt!

20 februari 2020

Niet goed in je vel?

In mijn (life) coachpraktijk 27°Coaching in Breda (Bavel) ontmoet ik tieners, studiekiezers, studenten en jongvolwassenen. Ze zitten allemaal niet goed in hun vel. Ze weten niet wie ze echt zijn, wat ze willen en welke keuzes bij ze passen. Hierdoor voelen ze zich onzeker, ervaren stress, angst dat ze niet goed genoeg zijn, gedragen zich als perfectionist of juist als pleaser, zijn geïrriteerd, verdrietig, verlegen of hebben weinig energie. Dit alles kan zowel privé als in het werk zorgen voor weinig zelfvertrouwen. Coaching helpt!

Individuele coaching in Breda (Bavel)

Coaching betekent begeleiding of ondersteuning. In mijn coachpraktijk 27°Coaching in Breda (Bavel) ondersteun ik, op professionele wijze, mensen die in hun leven ergens tegenaan lopen en daar graag verandering in willen brengen. Ze weten alleen niet hoe. Ik ervaar dat mensen het fijn vinden om hun hart te luchten bij mij als (life)coach, zodat ze de last die ze al lang met zich meedragen kunnen delen. ‘Wat een opluchting, ik hoef het dus niet alleen te doen’ zeggen ze dan. Het heet niet voor niks ‘gedeelde smart is halve smart’.

Minder stress

Bij 27°Coaching begeleid ik jou op professionele wijze in jouw veranderproces. Ik ondersteun je en help je op weg, zodat jij jouw gewenste doel bereikt. Jouw doel kan van alles zijn. Bijvoorbeeld je zekerder voelen, jezelf begrijpen, minder stress of gespannenheid ervaren, angst voor een bun-out verminderen, goed in je vel zitten, meer voor jezelf opkomen, minder perfectionistisch zijn, leren los te laten, verantwoordelijkheid nemen, meer voldoening uit je baan of het leven halen, meer waardering krijgen, bewust keuzes maken, etc. We maken eerst vrijblijvend (en gratis) kennis met elkaar. Samen ontdekken we wat jouw specifieke vraag is en wat 27°Coaching voor jou kan betekenen.

Voor wie is coaching bedoeld?

Coaching is voor iedereen en voor iedere fase in je leven. En coaching is echt heel fijn. Want wat is er nu mooier dan dat je aandacht geeft aan jezelf, zodat je jezelf leert kennen en begrijpen? Van daaruit kan je keuzes gaan maken die echt bij jou passen. En als je dat doet, ga je het leven leiden dat bij jou past. Dat zorgt er weer voor dat jij goed in je vel zit. Bij 27°Coaching komen niet alleen mensen uit Breda en Bavel. Ze komen uit heel Brabant, Zuid Holland, Noord Holland, Utrecht en België. En zelfs uit Zuid Afrika!

De visie van coachpraktijk 27°Coaching in Breda

Ik ben een gecertificeerde coach en ben lid van de beroepsorganisatie voor coaches NOBCO. Behalve dat ik goed naar jou luister en doorvraag, gebruik ik allerlei methodes en technieken uit mijn opleidingen Professional Coach, Kindercoaching en ACT. Ik pas datgene toe waar jij baat bij hebt. De visie van 27°Coaching is dat je eerst moet ontdekken wat nu maakt dat jij niet lekker in je vel zit. Dit betekent dat we stil staan bij jouw emoties, want ‘gevoel wil gevoeld worden’. We blijven er echter niet in ‘hangen’. We gaan op een praktische en positieve manier verder ontdekken wie je bent en wat je nodig hebt om bewust keuzes te maken. Als je dat doet, ga je het leven leiden dat bij jou past.

Waar vinden de coachgesprekken plaats?

De coaching vindt bij 27°Coaching thuis aan de keukentafel in Breda (Bavel) plaats. Mijn praktijk heet niet voor niks 27°Coaching. Ik hou van een warme sfeer, warmte tussen mensen en in een gesprek. Ik heb een persoonlijke en enthousiaste benadering. Ik coach laagdrempelig met een pot thee erbij, in een vertrouwelijke en huiselijke setting.
Woon je wat verder weg? Dan kunnen we de coachgesprekken gewoon via Skype doen.

Wat levert coaching op?

Coaching gaat over persoonlijke ontwikkeling. Coaching bij 27°Coaching in Breda levert jou persoonlijke inzichten op die je jouw hele leven kan gebruiken. Je krijgt inzicht in o.a. jouw gedrag, jouw belemmerende overtuigingen en jouw kracht. En natuurlijk krijg je handvatten mee.

Coaching kan stress veranderen in meer rust in je hoofd en onzekerheid in meer zelfvertrouwen. Het helpt je van kwetsbaar naar weerbaar te gaan. Van verlegen naar zichtbaar. Van denken (piekeren) naar voelen. En van onbewust naar bewust keuzes maken. Door coaching raak je meer in balans, omdat je weet wie je bent, wat je nodig hebt en wat bij jou past. Over het algemeen heb je aan ca. 5 coachgesprekken genoeg om weer goed in je vel te zitten en de touwtjes in handen te nemen.

Welkom

Wil jij ontdekken wat je echt belangrijk vindt? Vergroot jouw zelfvertrouwen door de 1e stap te zetten op weg naar verandering. Mail naar frederiek@27gradencoaching.nl om vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan te vragen. Je bent van harte welkom in Breda!


Geef een reactie

Contact

Ben je benieuwd wat ik voor jou of jouw kind kan betekenen?
Praten helpt! Je bent van harte welkom!

+31 6 39 22 88 30
frederiek@27gradencoaching.nl