Terug naar blogoverzicht

Training Keuzes maken

10 december 2021

De laatste jaren is de hoeveelheid keuzemogelijkheden behoorlijk toegenomen. Vaak zie je door de bomen het bos niet meer. Je weet dat als je voor het éen kiest, je alle andere opties laat schieten. En je weet ook dat je vervolgens blijft nadenken over alle alternatieven waar je niet voor koos. ‘Had ik toch niet beter…’. Wellicht herken jij jezelf er ook in dat je helemaal geen keuzes wílt maken. Je wilt namelijk het liefst alles tegelijk. Vaak duurt jouw keuzeproces daarom eindeloos. En dat zorgt voor piekeren en een onrustig hoofd.   

Wil jij leren hoe je bewust keuzes kan maken? Dan is deze training echt iets voor jou! VibeActive en 27°Coaching bieden een (inter)actief trainingsprogramma aan van 4 sessies. Tijdens deze sessies gaan we zowel fysiek als mentaal aan de slag en ontdek jij welke gevoelens en welk gedrag jou belemmeren in jouw keuzeproces. Aan het einde van de training ben jij je bewust van wat je wél wil en welke keuzes bij je passen.  

Ben je nieuwsgierig? Of wil je je aanmelden? Stuur een mail naar frederiek@27gradencoaching.nl 

Geef een reactie

Contact

Ben je benieuwd wat ik voor jou of jouw kind kan betekenen?
Praten helpt! Je bent van harte welkom!

+31 6 39 22 88 30
frederiek@27gradencoaching.nl