Terug naar blogoverzicht

Vaar de koers die bij je past

2 september 2019

Ben jij het kind dat je het liefste wilt zijn? Leid jij het studentenleven waar je van droomde? Voldoet jouw baan aan je verwachtingen? Kortom: vaar jij de koers die bij jou past?

Als kindercoach, jongerencoach en coach voor volwassenen help ik je met jouw ontwikkeling. Ik kijk naar jou als individu met jouw drijfveren en behoeftes.

Van alles moeten
Regelmatig coach ik mensen die druk zijn in hun hoofd, die malen of piekeren. Kinderen die het gevoel hebben dat ze moeten afspreken. Terwijl ze het liefste lekker thuis zijn.
Pubers die een vervolgopleiding ‘moeten’ kiezen en (nog) geen idee hebben wat ze kunnen kiezen. Die ook geen idee hebben wie ze zijn en waar ze behoefte aan hebben.
Studenten die het gevoel hebben te moeten presteren op allerlei gebieden. Studie, verenigingen, werk.
En volwassenen die werken, maar er niet de voldoening uithalen die ze willen ervaren.  

Vaar jij jouw eigen koers?
Als je een koers vaart die niet bij jouw drijfveren en behoeftes past, is er een kans dat je vastloopt. Een coach kan dan uitkomst bieden. Die kan jou helpen jezelf beter te begrijpen. Zodat je begrijpt waarom je dingen doet zoals je ze doet. Waarom je je onzeker, verdrietig of boos voelt.
Met mijn coachpraktijk 27°Coaching help ik jou te ontdekken wat je nodig hebt om de koers te varen die bij jou past.  

Je staat er niet alleen voor
Zit je niet goed in je vel, omdat je je bijvoorbeeld onzeker, gestrest of verdrietig voelt en weet je niet hoe je dit kan veranderen? Weet dan dat je het niet alleen hoeft te doen. Het kan echt anders. Ik help je graag. Stuur me een berichtje op frederiek@27gradencoaching.nl of bel 06-39228830. Een appje sturen is ook prima.

www.27gradencoaching.nl

https://www.psycholoog.nl/psycholoog/breda/27-graden-coaching/

Geef een reactie

Contact

Ben je benieuwd wat ik voor jou of jouw kind kan betekenen?
Praten helpt! Je bent van harte welkom!

+31 6 39 22 88 30
frederiek@27gradencoaching.nl