Terug naar blogoverzicht

Personal coaching voor kinderen, studenten en volwassenen in Bavel/Breda

25 juni 2019

Ingeschreven bij KvK

Ik wist het zeker! Ik wilde mijn eigen coachpraktijk starten. Niet zomaar natuurlijk. Eerst gedegen kennis en ervaring op doen. Dus volgde ik de geaccrediteerde post hbo-opleiding Professional Coach en vervolgens de verdiepende masterclass Kindercoaching. Tijdens deze opleidingen heb ik verschillende kinderen, studenten en volwassenen mogen coachen. Geweldig om te doen!

Intuïtie
Ik heb veel geleerd, zoals vaker op mijn gevoel/ intuïtie te vertrouwen. Kinderen zijn daar goed in, volwassenen vaak wat minder. Die beredeneren meer. Ik ook. Althans dat deed ik. Nu volg ik mijn hart. Daarom heb ik in januari 2019 mijn coachpraktijk 27°Coaching ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Overtuiging
Ik ben ervan overtuigd dat ik kinderen, jongeren en volwassenen kan helpen wanneer ze uit balans zijn, zich ongelukkig voelen of wanneer ze stress ervaren. Waarom ik daar overtuigd van ben? Omdat ik voor 100% achter de opleidingen sta die ik bij Inzicht gevolgd heb. Omdat mijn medestudenten en ik zelf ervaren hebben wat coaching je oplevert. En omdat ik een warme, veilige sfeer creëer waarin jij je prettig voelt en durft te uiten.

Uitdaging
Even voor de goede orde: de coach lost het probleem van de coachee (de gecoachte) niet op! De coach faciliteert het veranderproces van de coachee. De coachee doet de rest. En geloof mij, dat is hard werken voor hem. Het is een uitdagende weg die ik samen met de coachee bewandel. Ik hou wel van een uitdaging. En de coachee? Die vindt aan het einde van deze weg een mooie beloning. Tijdens het coachtraject is hij namelijk anders gaan kijken en daardoor vindt hij antwoorden op zijn vraagstuk.

Wil jij weten hoe een coachtraject eruit ziet? Kijk even op www.27gradencoaching.nl


Kijk op www.27gradencoaching.nl voor meer informatie.

Geef een reactie

Contact

Ben je benieuwd wat ik voor jou of jouw kind kan betekenen?
Praten helpt! Je bent van harte welkom!

+31 6 39 22 88 30
frederiek@27gradencoaching.nl